Bewegen is een middel geen doel, Jan Adins

janadins.jpg

"Olivier, ik voelde van bij onze eerste ontmoeting een diepgaande interesse in wie ik ben en in het parcours die mij bracht bij mijn essentie en persoonlijke missie: 'De mens bewust maken van zijn/haar verantwoordelijkheid over zijn/haar leven.' Het was alsof je het NV IK principe al jaren kende, en eigenlijk pas je het (on)bewust systematisch toe. Bewegen is een middel geen doel. Een zielsverwantschap was duidelijk; en van daaruit kon je de 'Formats' toepassen als middel en zelfs de ontbrekende dimensie in mijn praktijk als ondernemerscoach. De parallel tussen het lichaam in al haar dimensies, bewegen en ondernemen vanuit de NV IK hebben we tijdens al onze sessies geëxploreerd en uitgediept. Van daaruit groeit er systematisch een uniek ondernemers-coaching concept dat beetje per beetje zijn weg naar de juiste doelgroep vindt. Heel veel dank hiervoor Olivier."
- Jan Adins, Ondernemerscoach