Hoe samenwerken

28337800_10155054349041930_6206594713477377877_o (1).jpg

Beweging van het lichaam in z'n ruimste zin is een medium en metafoor die ik gebruik in mijn werk om je verbindingen te helpen maken met de dingen die gebeuren in je leven.

Of het nu is via het beoefenen van een variatie aan bewegingsvormen of via lichaamswerk je lichaam diepgaand ervaren, de manieren waarop we samenwerken zijn gericht naar het ontwikkelen van kwaliteiten in jezelf die toelaten en in beweging zetten, wat in jou wil bewegen.

Er zijn verschillende manieren om samen te werken op individuele basis of in groep. Hier is een kort overzicht waarin je de beste optie voor jou kan vinden:

 

INDIVIDUELE SESSIES

Individuele sessies zijn altijd mogelijk voor diegenen die een eenmalige sessie, Skype consult of gewoon een aantal sessies willen proberen. Standaard sessies duren 1 uur tot 90 minuten.

Tarief per individuele sessie: €90/u
 

INDIVIDUELE PAKKETTEN OM JE ONTWIKKELING TE BEGELEIDEN

Ik heb enkele pakketten samengesteld voor diegenen die iets meer structuur en begeleiding verkiezen in hun pad om bewustzijn over en luisteren naar hun lichaam te ontwikkelen, toelaten hun intuïtie te laten bewegen en bewegingskwaliteiten te verbeteren.

Het eerste pakket is gericht naar diegenen die in het begin van hun pad zijn en willen leren hoe je diep verbindt met je lichaam, je helpt om oude conflicten op te lossen die in je lichaam opgeslagen zijn als chronische spanning, je leert hoe je de zelfhelende functie van je lichaam kan aanspreken en je bewegingsvrijheid verruimt.

De volgende pakketten zijn een mix van de eerste gecombineerd met meer "movement practice" die je meer manieren zal bijbrengen om te spelen en exploreren met je toegenomen bewegingsvrijheid via fysieke activiteit en zelf-expressie.

 

#1: LICHAAMSWERK VIA ZELF-REGULATIE PAKKET

In dit pakket zullen we enkel werken via individueel lichaamswerk. Je zal leren diepgaand te luisteren naar je ademhaling, de sensaties in je lichaam en hoe je op je eigen tempo je lichaam spontaan kan toelaten een diepere staat van welzijn, relaxatie en perspectief te bereiken. 

Dit pakket is gericht naar diegene die zich in een staat van toegenomen stress en spanning bevindt en een directe nood aanvoelt voor geconcentreerde lichamelijke aandacht, "terug contact maken tussen hoofd en lichaam", verdrongen emoties eindelijk wil toelaten. In de sessies zullen we toewerken naar diepgaand herstellen en het laten oplossen van lagen van intern conflict op een korte intense tijdsperiode. Deze methode is een krachtige manier om de zelf-helende potentieel van je lichaam te leren kennen en in beweging te zetten. 

Sessies kunnen geboekt worden in 1 week of gespreid over meerdere weken en moeten steeds opgebruikt worden binnen de tijdspanne van 3 maanden.

Die pakket bevat 3 lichaamswerk sessies.

Prijs: €216

E-mail oliviergoetgeluck@gmail.com om een sessie te boeken of voor een 'discovery' gesprek.

 

#2: LICHAAMSWERK VIA ZELF-REGULATIE & MOVEMENT PRACTICE PACKAGE

In dit pakket zullen we werken aan zowel lichaamswerk als een diversiteit aan bewegingsbeoefening. 

Via het lichaamswerk wordt het lichaam zijn zelf-regulerende kracht in gang gezet, wat wil zeggen... dat het lichaam meer beweging zal craven! Afhankelijk van jouw respons zal ik je door aangepaste bewegingssessies begeleiden waarin in je je toegenomen energie verlangen naar beweging kan inzetten.

Om een voorbeeld te geven: we kunnen lichaamswerk combineren met tribal-dans-achtige coordinaties, je lichaam leren bewegen met je ademhalingen, speelse bewegingsgames die weerbaarheid en spontaniteit ontwikkelen, en meer.

Dit pakket  bevat 5 sessies die verdeeld kunnen worden tussen lichaamswerk en beweging sessies. 

Prijs: €360

Alle sessies moeten opgenomen worden binnen 3 maanden.

E-mail oliviergoetgeluck@gmail.com om een sessie te boeken of voor een 'discovery' gesprek.

 

#3: MOVEMENT PRACTICE PAKKET

25073455_2013333088682908_2755181384222325536_o (1).jpg

Het movement practice pakket is bewegen, bewegen, bewegen. Dit is een pakket voor diegene die iets verder op hun pad zijn en zich zelfzeker voelen om hun lichaam op een diverse manier te bewegen. Elke sessie zal een beetje anders zijn, je onderzoekt de mogelijkheden van je lichaam, herbekijkt je oude bewegingspatronen, linkt fysicaliteit met je voelen en denken, en open de weg in jezelf naar meer en meer zelf-expressie. 

Dit pakket bevat 6 uur movement practice sessies. Een sessie kan soms 1 uur duren, soms 2 uur, of ergens daartussen afhankelijk van de energie en planning van je dag.  

Prijs: €450

Alle sessies moeten opgenomen worden binnen 3 maanden.

E-mail oliviergoetgeluck@gmail.com om een sessie te boeken of voor een 'discovery' gesprek.

 

#4: EDUCATIEF PAKKET VOOR LERAARS

Ben je een leraar of coach op zoek om zijn toolbox te verbreden en heb je interesse in mijn manier van werken en de methodes die ik gebruik?

Neem contact met me op om samen een lessenpakket op te stellen op basis van wat je zoekt en waar je heen wil. 

Dit pakket bevat 3 meetings of meer afhankelijk van je betrokkenheid

Prijs: €450, €150 voor elke apart volgende les

E-mail oliviergoetgeluck@gmail.com om een sessie te boeken of voor een 'discovery' gesprek.

 

#5: FIGHTING MONKEY ONLINE COACHING

Deze vorm van coaching is puur online en is gericht naar het individu dat diep wil duiken in zijn 'movement practice journey' via 10 individuele lesmomenten via Skype en e-mail opvolging. De training wordt georganiseerd door Fighting Monkey waar ik instructeur ben.

"Sometimes it surprises me that I make new and new and new observations almost every day. On the other hand, I'm asking myself why I didn't make a particular the day before?" - Simon Schmid, https://www.backpainmovement.org/ 

De coaching omvat dat: 

  • Je videos, tests en literatuur zal krijgen die je zal bestuderen en aan zal werken. 
  • Elke keer je een taak afrondt deze zal doorsturen, ik deze zal beoordelen en we er samen aan werken via Skype.  
  • Na elke les we de training en lessen herstructureren op basis van je noden en bevindingen.  
  • Je vragenlijsten en taken zal krijgen om je studies te vervolledigen.

E-mail oliviergoetgeluck@gmail.com om meer te leren over Fighting Monkey online coaching.

 

GROUP TRAINING OPTIONS

Wil je beweging onderzoeken in groep? Bijna elke week zijn er een of meerdere lessen waaraan je kan deelnemen. 

De meeste weken, tenzij ik in het buitenland ben voor werk, is er een avondsessie op woensdag en donderdag in de EA Facility (Griffinstraat 11, 2170 Merksem). Op zondag trainen we in stilte in het park naast de facility om 10u.

Verder organiseer ik frequent events waaronder de Reheats waar we de principes van beweging en zelf-exploratie onderzoeken in een groepssetting. Lees meer over de Reheats op 'event' pagina.

25075151_2013333612016189_442096173019247641_o (1).jpg
“Concentrating the energy, making it supple, can you be like an infant?”
— Lao-tzu